BURSA / YILDIRIM - Yeşil Devlet Hatun Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yeşil Devlet Hatun Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hocataşkın Mahallesi II. Beyazıt Sokak No 1 Yıldırım / BURSA
Vizyon
Vizyonumuz: Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, değişim ve gelişime açık, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, hoşgörülü, insanlara ve düşüncelere saygılı, sorumluluk sahibi, kendine güvenen ve güvenilen, farklılıkları zenginlik sayan, dinin birleştirici, huzur verici ve barışı sağlayıcı gücünü ortaya çıkarmaya çalışan, düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş dünyaya yön verebilecek lider insanlar yetiştirmektir
Misyon
Misyonumuz: Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlâka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak ve öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmektir.
Rehber Öğretmen :
Derslik :15<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :İkili öğretim
Sabahçı grup : 07.30 - 13.40 Öğlenci grup : 13.50 - 20.00
Merkezi sistem doğal gaz.
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Heykelden Emir Sultan istikametine giden her hangi bir belediye otobüsüne binilip Yeşil Türbe yakınındaki Şible durağında inilerek kuzeye mahalle içine 300 metre girilerek okulumuza ulaşılabilir.
Yeşil Türbe yanı.
Okulumuz Yıldırım İlçe Merkezindedir