BURSA / YILDIRIM - Yeşil Devlet Hatun Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Okulumuz Rehber Öğretmeni Mehmet Emin UÇAR,  YKS sınavına sayılı günler kala öğrencilerimize bahar aylarında oluşabilecek rehavet ve sınav kaygısı ile ilgili bir motivasyon semineri gerçekleştirmiştir.

Mrt

Yarıyıl Tatili YKS Kampı Programımızı İlim Yayma Cemiyeti Abdurrahman Tutan Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdunda tamamladık. Yoğun ve verimli bir kamp geçirdik. Kamp Programı için İlim Yayma Cemiyetine ve Abdurrahman Tutan Öğrenci Yurdu Müdiresi ekibi ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

#kamping

#yks2024 #ykstayfaçalışıyor #yarıyıltatili #hedefyks2024

@tcmeb @bursailmem @dinogretimi

@nazifyilmaz06

@bkrr_arslan

bursailmem16

@yildirimilcemem

@yihmed

@bursabuyuksehir

@iycbursa

@iycgenelmerkezi

@yesildevletaihl

Mrt

Uludağ'da ders çalışma ve motivasyon kampımızı tamamladık. Yeşil Mezumlarından Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Emine Büküm hanım ve Yeşil Mezunlarından Nöroloji uzmanı DR. Canan Tirfil hanımefendiler de kampımıza katıldııla. Öğrencilerimiz ile akademi ve gelecek hayatları üzerine sohbetlerde bulundular. Psikolog Muhammet Timur bey öğrencilerimize zamanda bir yolculuk terapisi ile verimli vakitler geçirdik.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretim Genel Müdürlüğünün Anadolu imam hatip liseleri Üniversiteye Doğru Hedef YKS projesinde yer alan meslek tanıtımları  kapsamında  okulumuz öğrencilerine yönelik mesleğinde başarılı kişilerle buluşmalarını sağlamaya yönelik Meslek Kariyer buluşmaları gerçekleştirdik.

Eczacı Canan Tirfil

Avukat Seval Uzunboy

Genel Cerrah Emine Büküm

Veteriner  Hekim Serap Emer

İnşaat Mühendisi Zeynep Arslan Özen

Kimyager İncinur Coşan

Diş Hekimi Fatmanur Demirbilek

Bilişim Sistemleri Mühendisi Hatice İlkan

Diyetisyen Sedanur Zeytun

Okul öncesi öğretmenliği Sinem Akbulut

Meslek Kariyer Buluşmalarında bizleri yalnız bırakmayan mezunlarımıza Yihmed ekibine teşekkür ederiz.

#meslekseçimi #meslektanıtımı

#dişhekimi

#avukat

#genelcerrahi

#veterinerhekim

#hedefyks

@tcmeb @bursailmem @dinogretimi

@nazifyilmaz06

@bkrr_arslan

bursailmem16

@yildirimilcemem

@bihmed

@yihmed

Kas

Okulumuz 12. sınıfları Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne bağlı Anadolu İmam Hatip Liselerinin 2023 YKS Sınavı Sayısal Alanında derece yapmış Türkiye genelindeki öğrencileri ile canlı yayında buluştular. Derece yapan öğrenciler bu süreçte neler yaşadıklarını, bu uzun maratonda neler yaptıklarını anlattılar ayrıca YKS sınavına hazırlanan öğrencilerimize faydalı tavsiyelerde bulundular.

Ekm

Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. yılı Yeşil Devlet Hatun Anadolu Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla düzenlenen törende coşkuyla kutlanıldı. Törenimizde emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.