BURSA / YILDIRIM - Yeşil Devlet Hatun Anadolu İmam Hatip Lisesi

Emine GÜL - İHL Meslek Dersleri Öğretmeni

1964 yılında Bursa Büyükorhan ilcesinde  doğdu.İlkokulu Bursa Ahmet Vefik Paşa ilkokulunda okudu.Ortaokulve liseyi Bursa Yeşil İmam-Hatip Lisesinde okuyarak 1985 yılinda mezun oldu.1987 --1988 yilinda Yenişehir Çiçek Özü köyüne Kuran Kursu ögreticisi olarak atandi.Ulasim sorunlari nedeniyle istifa edip,lisans eğitimine devam etti. Uludag Üniversitesi İlahiyat  Fakültesinden 1991 yilinda mezun oldu.1992 Şubat ayında İhl meslek dersleri öğretmeni olarak Bursa Merkez İmam Hatip lisesinde göreve başladı.1998 yılinda Din Egitimden Yuksek lisansini tamamladi.Bursa Merkez,Nilüfer,İpekçilik ve Cem Sultan İhl de calistiktan sonra, 6 Şubat 2020 tarihinde Yesil Devlet Hatun İhl de göreve başladı.Evli ve iki çoçuk annesidir.