BURSA / YILDIRIM - Yeşil Devlet Hatun Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mehmet TAŞBAŞ - Matematik Öğretmeni

01.05.1981 yılında Denizli´nin Acıpayam ilçesinde doğdu.2004 yılında Uludağ Üniversitesi Matematik Bölümünden mezun olup 2005-2006 yılında Pamukkale Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde Tezsiz Yüksek lisansini tamamlamistir.2004 yılından 2010 yılına kadar Bursa´da çeşitli dersanelerde Matematik-Geometri ogretmenligi yaptıktan sonra 2010 yılında Bursa´nın Orhaneli ilçesindeki Kız İmam Hatip Lisesine atandi.7 yıl bu okulda çalıştıktan sonra esinin atamasının Muş´a çıkması nedeniyle 2017 yılında Mus Anadolu Lisesine atandı.4 yıl bu okulda görev yaptıktan sonra Orhaneli A.Necati Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine atandı.2021 Eylül ayı itibariyle Yesil Devlet Hatun Kız İmam Hatip Lisesinde göreve başlamıştır.Evli ve 2 çocuk babasıdır.