BURSA / YILDIRIM - Yeşil Devlet Hatun Anadolu İmam Hatip Lisesi

Osman KURU - İHL Meslek Dersleri Öğretmeni

1962 yılında doğdu. Maçka Ergin Köyü İlkokulunda eğitimine başladı. Daha sonra Konaklar Ortaokulunda ve Trabzon İ.H.L de öğrenimine devam etti. Maçka´nın Alataş köyünde 1983 yılında Gebze Hatipdüzü Cami´nde 2 yıl görev yaptı. Resmi görevi bırakarak Mısır´a gitti. Mısır´da Mahet Enstitüsü´nde son sınıfı okuyup Şeria İslamiye (İslam Hukuku) Fakültesine geçiş yaptı. Daha sonra yatay geçişle Erzurum İlahiyata gitti. Hem İlahiyatta okuyup hemde Erenler Mescidinde 7 yıl fahri görev yaptı. 1995 yılında öğretmenliğe başladı. 1995-2000 yılları arasında mescidde görevine devam ederken öğretmenlik de yaptı. 2000 yılında mesciddeki görevinden ayrılıp öğretmenlik görevini sürdürdü.2014 yılında Yeşil Devlet Hatun A.İ.H.L de göreve başladı.Evli ve 4 çocuk babasıdır.