BURSA / YILDIRIM - Yeşil Devlet Hatun Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yeşil Devlet Hatun Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
MEYDANCIK MAH. 3.DERE ÇIKMAZ SK. YEŞIL DEVLET HATUN ANADOLU IMAMHATIP LISESI BLOK NO 1/2 YILDIRIM/ BURSA OKULUMUZ YEŞİL TÜRBENİN ALT SOKAĞINDADIR. ŞEHREKÜSTÜ METRO DURAĞINDAN 35C OTOBÜSLERİ ULAŞIM SAĞLANABİLİR.
Vizyon
Vizyonumuz: Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, değişim ve gelişime açık, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, hoşgörülü, insanlara ve düşüncelere saygılı, sorumluluk sahibi, kendine güvenen ve güvenilen, farklılıkları zenginlik sayan, dinin birleştirici, huzur verici ve barışı sağlayıcı gücünü ortaya çıkarmaya çalışan, düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş dünyaya yön verebilecek lider insanlar yetiştirmektir
Misyon
Misyonumuz: Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlâka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak ve öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmektir.
09.00-16.00 16.10-17.40 DYK
Merkezi sistem doğal gaz.
İngilizce Arapça
Ulaşım
Heykelden Emir Sultan istikametine giden herhangi bir belediye otobüsüne binilip Yeşil Türbe yakınındaki Şible durağında inilerek kuzeye mahalle içine 300 metre girilerek okulumuza ulaşılabilir.
Yeşil Türbe alt sokağı.
Okulumuz Yıldırım ilçe merkezindedir.
Voleybol, Masa Tenisi
Tübitak 4006, Arduino- Robotik Kodlama